Meer over de Blogs van Nadia

Als eigenaar van sportmassagepraktijk Best Fysiek zie ik dagelijks de waarde van herstel en hoe dit een cruciale rol speelt in het bereiken van succes. Met een diepgewortelde passie voor sport, ben ik niet alleen een beoefenaar van mijn vak, maar ook een fanatieke sporter die gelooft in de kracht van een integrale aanpak.

Met passie en toewijding zet ik me in voor een beter herstel en daarmee betere prestaties: zowel in de sport als in het professionele leven. Dat doe ik als sporttherapeut en sportmasseur, maar ook als trainer/coach die gespecialiseerd is in kracht- en conditietraining. Ik werk nauw samen met collega’s binnen het Gezondheidspunt Best. Ook heb ik de mogelijkheid gehad om te werken met mensen die zich inzetten voor het bereiken van hun beste zelf.

Mijn doel is om jou te inspireren en te begeleiden bij het bereiken van optimale prestaties, zowel in je sport als in je dagelijks leven. Samen gaan we ontdekken hoe de belangrijkste pijlers van herstel je daarbij kunnen ondersteunen.

In mijn blogs vind je waardevolle inzichten, tips en praktische adviezen die je zullen helpen om beter te herstellen en zo het beste uit jezelf te halen.

 

Nadia Kooistra

Sporttherapeut en sportmasseur I Kracht- en conditietrainer

Eigenaar sportmassagepraktijk Best Fysiek

Fanatiek sporter (deelnemer WK Hyrox)